Erbjudanden

Penrite olje inkörnings kit

Penrite olje inkörnings kit
Modellnummer: 15L
Tillgänglighet: I lager
Pris: 2,300.00kr
Antal:     - ELLER -   Lägg till i önskelista
Jämför

En sats med 15 liter olja för inkörning och efterkörning till er motor. 10 liter Mineral classic olja med högt Zink innehål på ca 1380 ppm, och med det viktigaste i en olja en hög filmstyrka för att motverka metal mot metal kontakter i motorn . Sen 5 liter av Penrites HPR helsyntetisk olja med Zink innehåll och andra aditive som ökar filmstyrkan. Helsyntet oljan finns i 5W-40 eller 10W-50 viscositet ( vi använder 5W-40 på i princi alla motorer som vi bygger )

För uppstart av ny motor : Ta 5 liter Classic Mineral olja vid uppstarten och inkörningen av motorn , kör ca 20-30 minuter med motorn töm sen ut oljan. Detta för att få ut de första slagprodukterna som blir vid uppstarten, plus at man kan titta på den oljan och se så det ser ok ut. Ta sen 5 liter Classic Minerla olja och kör med i ca 75-100 mil. Byta sen oljan igen och slå Penrites HPR helsyntet oljan , och fortsätt att kör med denna oljan i er motor.

Har ni Flat tappet kamaxel rekommenderar vi att ni även slår i Red Lines Extra Zink additiv , i de två första olje bytena med mineral oljan.

Vi har även oljefilter som vi kan leverera , och går att beställa separat på vår hemsida.

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension: Notera: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Bra

Fyll i koden som visas i bilden nedan:Butiken kör med OpenCart
PPM Racing © 2024

CR2